085-7827576 info@evidenz.nl

Rechercheurs Afkomstig Van De Politie En Uit De Private Sector

Evidenz Bedrijfsrecherche kent inmiddels een lange staat van dienst en is in het verleden opgericht door 2 rechercheurs, waarvan er een afkomstig was van de politie en zich bezig hield met zware criminaliteit. De combinatie van deze 2 rechercheurs leidde al snel tot grote successen en tot grote tevredenheid van klanten.

Geen Onrust Onder Uw Medewerkers

Met name de delicate aanpak en de professionele verhoortechnieken zorgen er voor dat er geen bommetje over de schutting van uw bedrijf gegooid wordt en er onrust onder de overige medewerkers ontstaat. Evidenz bedrijfsrecherche gaat accuraat, zorgvuldig en discreet te werk, verzamelt bewijsmateriaal en confronteert eventuele fraudeurs met de resultaten van het interne onderzoek.

Evidenz Bedrijfsrecherche Ontzorgt

De rechercheurs van Evidenz Bedrijfsrecherche zorgen ervoor dat u een panklaar dossier krijgt aangereikt waarmee u de frauderende medewerker de laan kunt uit sturen. De service van Evidenz Bedrijfsrecherche reikt zelfs zover dat zij uw medewerker confronteert met zijn grensoverschrijdend handelen en het exit-gesprek zullen leiden.
Indien de zaak niet binnenskamers kan worden afgehandeld zal Evidenz Bedrijfsrecherche zorgen dat politie en justitie worden ingeschakeld.

Vergunning Dienst Justitie Ministerie Van Veiligheid En Justitie

Gelet op de artikelen 2, 3, 4, 6 en 7 van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus en gelet op de bepalingen van de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus en de Circulaire particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus heeft de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie aan Evidenz Security BV gevestigd te Deurne een vergunning verleend voor:

  • het in stand houden van een particuliere beveiligingsorganisatie als bedoeld in artikel 3, onder a, van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus onder ND nummer 1648.
  • het in stand houden van een particulier recherchebureau als bedoeld in artikel 1, onder f, van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus onder POB nummer 1090.