085-7827576 info@evidenz.nl

Over Evidenz Bedrijfsrecherche

Lange regenjas en gleufhoed. Zo staat het recherchevak waarschijnlijk bij u bekend. Onze aanpak is echter anders: openheid en transparantie zijn in onze ogen onontbeerlijk. Als goed opgeleide vakmensen gaan we professioneel op zoek naar antwoorden op uw vraag. Dat gebeurt op een, voor de opdrachtgever, uiterst transparante en altijd discrete wijze. Waarbij de kaders van de wet ook onze kaders zijn, waarbij discretie verzekerd is, maar waarbij wij ook onze morele grenzen kennen.

Over Evidenz Beveiliging

Voor de beveiligingstak van Evidenz  geldt dat niet anders. Al onze beveiligers gaan discreet en tactvol te werk. Ze zijn representatief en zorgen dat uw veiligheid en de beveiliging van uw zaken gewaarborgd zijn.

Vergunning Dienst Justitie Ministerie van Veiligheid en Justitie

Gelet op de artikelen 2, 3, 4, 6 en 7 van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus en gelet op de bepalingen van de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus en de Circulaire particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus heeft de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie aan Evidenz Security BV gevestigd te Deurne een vergunning verleend voor:

  • het in stand houden van een particuliere beveiligingsorganisatie als bedoeld in artikel 3, onder a, van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus onder ND nummer 1648.
  • het in stand houden van een particulier recherchebureau als bedoeld in artikel 1, onder f, van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus onder POB nummer 1090.